Sunfield Academy Live-dagen!
10 juni 2021 
4 min. leestijd

Sunfield Academy Live-dagen!

Begin april was het zover: drie live dagen tussen de tipi’s en rond het kampvuur. We organiseerden de Photography Boost, de Wedding Workshop en de Portfolio Bootcamp. Het was nog even spannend of het door kon gaan binnen de geldende coronaregels, maar we vonden een oplossing zodat we corona- proof konden genieten van drie dagen leren, lachen en fotograferen.

De setting

In Noord-Limburg vind je een park met unieke modellen tenten die comfortabel ingericht zijn. In de rust van Noord-Limburg staan tipi’s, panorama domes en andere bijzondere modellen tenten. Wij maakten de plaatjes compleet met een oude auto, vuurschalen, vloerkleden en meubels in oude stijl. Omgeven door groen is dit park de perfecte locatie voor fotoshoots met een bohème en stoer tintje. Voor de bruidsfoto’s maakten we ook gebruik van de grote kas op het park. De kas werd omgebouwd tot de droomsetting voor elke bruidsfotograaf: stijlvol gedekte tafels, kunstige taarten en cakejes en gepersonaliseerde menukaarten. Aan elk detail werd gedacht!

Online-cursus-basisfotografie-sunfield-academy

De modellen

We maakten de settings compleet met de allerleukste modellen. De avontuurlijke stellen was niets te gek: dansen op de akker, cowboy-style muziek maken, hout hakken, marshmallows roosteren of vol liefde met elkaar knuffelen. Model Michelle trok voor de boudoir fotoshoot haar mooiste lingerie aan en poseerde op de goudkleurige akker en in het prachtige licht dat de tent binnenviel. Twee andere mooie vrouwen kwamen voor de motherhood sessions met hun schattige kinderen langs om marshmallows te roosteren en in de sfeervol ingerichte tenten te spelen. De twee bruidsparen straalden in prachtige outfits in de stijlvol ingerichte kas tussen de palmbomen.

wedding-course

Het licht

Mooi licht maakt het verschil tussen een mooie foto en een fantastische foto. Tijdens deze live dagen hadden we donkere luchten boven een door de zon beschenen akker, zacht licht dat door de ramen van de kas naar binnen valt en het laagstaande zonnetje boven de tenten. Eén ochtend lag er zelfs een laag ijs op het gras, terwijl het zonnetje net boven de bomen uitkwam. Wanneer het donker wordt, zorgen wij zelf voor mooi licht. In het warme licht van een kampvuur en een slinger sfeerlichtjes praten we nog even na over de dag.

De sfeer

Wat we vooral fantastisch aan de live dagen vinden, is de sfeer. Met zowel de modellen als de fotografen hebben we zoveel lol gemaakt en alles ging zo lekker ontspannen. Of we nou rond het kampvuur of op de akker fotografeerden, het was één groot feest.

We vonden deze live dagen zelfs zo leuk, dat we ze later dit jaar nog een keer organiseren!

portfolio-bootcamp-sunfield-academy

Wil je ook eens meedoen aan zo’n toffe live dag?

Lijkt het jou ook leuk om in relaxte sfeer samen met andere fotograferen aan jouw portfolio te werken? Geef je op voor één van de volgende live dagen. Onze Photography Boost is speciaal voor fotograferen die onze online basiscursus fotografie gevolgd hebben en onder begeleiding van een ervaren fotograaf aan hun skills willen werken terwijl ze ook direct een portfolio opbouwen. We beginnen de Photography Boost dagen met een vragenuurtje waarin je al je vragen over fotografie kunt stellen, waarna je je kennis in de praktijk toe gaat passen en live kunt leren van de ervaren fotograaf door wie je begeleid wordt.

boudoir

Bruidsfotografen kunnen hun portfolio uitbreiden tijdens de Wedding Portfolio waarin wij te gekke settings creëren waar elke trouwfotograaf van droomt. Wij regelen de modellen en de styling, jij maakt de foto’s. Fotografeer de getting ready, doe de bruidsshoot en vergeet ook niet de sfeervolle details vast te leggen.

the-wedding-course-sunfield

Ervaren fotograferen melden zich aan voor de Portfolio Bootcamp. Vul je portfolio aan met prachtige foto’s van een verliefd stel, bruid en bruidegom, een moeder met haar schattige kindje en een boudoirshoot. Tijdens de bootcamp maak je kennis met andere fotografen, zodat je ook direct een netwerk opbouwt.

Wil je erbij zijn bij de volgende live-dagen in september?

Dat kan! Hieronder vind je meer informatie.

Heb je vragen? Stuur ons dan een mailtje!

Reactie plaatsen