Online cursus Newborn Fotografie  


Van klanten aantrekken tot foto's afleveren: in deze cursus krijg je een compleet kijkje in het werk van een newborn-fotograaf


Herken je dit?

Je bent al een tijdje aan het fotograferen en weet hoe je de beste instellingen kiest, maar een pasgeboren baby fotograferen vind je een grote uitdaging. Je weet misschien niet hoe je de fotoshoot moet plannen, hoe je zorgt dat de fotoshoot ontspannen verloopt of hoe je in een binnenruimte prachtige babyfoto's maakt.

Of misschien heb je al een paar newborn shoots gedaan, maar wil je je verder ontwikkelen en meer leren over marketing en nabewerking

Dat én meer leer je in deze online cursus Newborn Fotografie!

fotografie-newborn

Dit weet je na het volgen van deze cursus:

  • Hoe je met een goede marketingstrategie klanten aantrekt voor je newborn-fotoshoots 
  • Wat je nodig hebt voor newborn-fotografie
  • Hoe je je voorbereidt op een newborn-fotoshoot
  • Wat je kunt doen om ouders en kinderen op hun gemak te stellen 
  • Hoe je binnenshuis en buitenshuis het mooiste licht vindt
  • Hoe je snel en efficiënt je foto's kunt bewerken

En meer, want ik (Sabrina) geef je een kijkje in het hele proces van newborn-fotografie. Van content maken om klanten mee aan te trekken tot het afleveren en verkopen van je foto's.

newborn-fotograferen

Zo ziet de cursus Newborn Fotografie eruit:

# MODULE 1 en # MODULE 2

Voordat ik je digitaal meeneem naar drie fotoshoots, stel ik (Sabrina) me aan je voor. Zo weet je van wie je gaat leren in deze uitgebreide cursus Newborn Fotografie. In module 2 laat ik je zien welke apparatuur ik gebruik voor het fotograferen van baby's.

# MODULE 3

In module 3 geef ik je een kijkje in mijn workflow before the shoot. Hoe zorg ik dat mijn droomklanten mijn business weten te vinden en hoe zorg ik dat deze mensen een newborn-fotoshoot bij me boeken? Ook laat ik je precies zien wat ik voor de shoot doe om me voor te bereiden.

# MODULE 4

Kijk in deze module met mij mee tijdens een fotoshoot met een newborn baby. Onze videograaf volgde me op de voet tijdens deze binnenshuis fotoshoot. Ik vertel je precies wat ik doe en waarom ik het zo doe.

# MODULE 5

In module 5 neem ik je weer mee naar een newbornshoot, maar dit keer in de buitenlucht. Je zult zien dat je daar weer met heel andere dingen rekening moet houden. Ook daar vertel ik je natuurlijk alles over.

# MODULE 6

Het kan natuurlijk zijn dat je niet alleen een newborn baby fotografeert, maar dat de rest van het gezin ook op de foto wil . Daarom neem ik je in module 6 mee naar een binnenshuis fotoshoot met een gezinnetje

# MODULE 7

In module 7 laat ik je zien wat ik na de fotoshoot allemaal doe. Bijvoorbeeld:

- een preview maken en versturen

- snel een selectie maken uit een grote hoeveelheid foto's

- foto's bewerken in Lightroom nadat ik mijn preset toegepast heb

Ik laat je ook zien welke software ik gebruik om foto's af te leveren en hoe ik zorg dat ik bij het afleveren van de foto's upsells doe.

Plus 2 bonusmodules!

Hoe bepaal je prijzen voor je fotoshoots, die werken voor jou én je klanten? Dat leer je van fotograaf en ondernemer Eliene in de bonusmodule Prijsbepaling voor fotografen. In de tweede bonusmodule leer je werken in Notion, ons favoriete (gratis!) programma voor structuur behouden achter de schermen.

Dit heb je nodig voor de cursus Newborn Fotografie

Het is voor de cursus Newborn Fotografie belangrijk dat je al weet hoe je je camera handmatig in kunt stellen en hoe je daarmee goed belichte foto's maakt. Ben je hier nog niet zo in thuis? Bestel dan ook onze online cursus Basisfotografie, zodat je met de basis goed op orde aan de cursus Newborn Fotografie begint.


Voor het fotograferen heb je natuurlijk een geschikte camera en lenzen nodig. Heb je die nog niet? In de cursus vertel ik je welke apparatuur ik gebruik. Voor de nabewerking heb je een computer met Adobe Lightroom Classic nodig. Het is handig als je al kennis van Lightroom hebt, of die kennis anders opdoet in onze cursus Lightroom, omdat ik de basis in deze cursus niet opnieuw behandel.

fotografie-newborn-cursus
€399,-

Cursus Newborn Fotografie

Bestel de cursus Newborn Fotografie met...

  • 7 modules over Newborn Fotografie
  • 2 bonusmodules over prijzen bepalen & fijne structuur-software
  • Online community waar je al je vragen kan stellen

De cursus wordt gegeven door mij, Sabrina.

De prijs is inclusief 21% BTW.

newborn-fotograaf
sabrina-newborn-fotografie

Over mij

Ruim drie jaar geleden startte ik met fotograferen. Sindsdien heb ik bijna honderd newborn-fotoshoots gedaan. Ik ging van nul naar pro en wil nu graag anderen leren hoe ze pasgeboren baby's het best fotograferen. Mijn uitgebreide kennis en ervaring heb ik verwerkt in deze supertoffe online cursus. In de video's zie je mijn liefde voor licht en de skills waarmee ik met mensen connect en iedereen op zijn gemak stel.

sabrina-newborn-fotografie
OVER SABRINA
Ruim drie jaar geleden startte ik met fotograferen. Sindsdien heb ik bijna honderd newborn-fotoshoots gedaan. Ik ging van nul naar pro en wil nu graag anderen leren hoe ze pasgeboren baby's het best fotograferen. Mijn uitgebreide kennis en ervaring heb ik verwerkt in deze supertoffe online cursus. In de video's zie je mijn liefde voor licht en de skills waarmee ik met mensen connect en iedereen op zijn gemak stel.