Cursus-fotografie-boudoir

  Online cursus boudoir fotografie 

Van klanten aantrekken tot het verkopen van tastbare herinneringen in de vorm van prints: in deze cursus leer je van A tot Z alles over boudoir fotografie.

Vrouwen op een pure, intieme en sensuele manier vastleggen op een manier zoals ze nog nooit naar zichzelf hebben gekeken. Kunst waarin schoonheid in de puurste vorm is vastgelegd. Boudoir fotografie draait om 

puurheid en laat vrouwen zien dat ze mooi zijn, zoals ze zijn.


Wil jij leren hoe je vrouwen op een pure en sensuele manier kan vastleggen en hoe jij je klanten een onvergetelijke ervaring biedt?


In de online cursus boudoir fotografie leert boudoir fotograaf Marjon je alles over deze prachtige vorm van fotografie.


Meer weten? Lees dan snel verder...

Cursus-boudoir-online-fotografie

Dit weet je na het volgen van deze cursus...

 • Hoe je met een goede marketingstrategie je ideale klant aantrekt voor en boudoir shoot.
 • Wat je nodig hebt voor een boudoir shoot.
 • Wat "In Person Sale" betekent en hoe je dit kan toepassen.
 • Hoe jij jouw klanten nog meer waarde kan bieden door je foto's te verkopen op basis van prints.
 • Hoe jij je model kan aansturen en op haar gemakt stelt tijdens een boudoir shoot.
 • Alles over workflows voor, tijdens en na de shoot.

En meer, want Marjon geeft je een kijkje in het hele proces van boudoir fotografie. Ze legt echt alles van A tot Z uit, van marketing tot het opleveren van een album en alle stappen die er tussen zitten. 

  Boudoir-fotofgrafie-cursus

  Zo ziet de cursus boudoir fotografie eruit:

  #1 Intro 

  Voordat ik (Marjon) je alles ga vertellen over mijn werkwijze en workflows stel ik mijzelf aan je voor, zodat je weet van wie je gaat leren in deze uitgebreide cursus boudoir fotografie. Daarnaast vertel ik je in de eerste module wat boudoir fotografie is, welke locaties geschikt zijn, welke apparatuur en materialen je nodig hebt voor een boudoir shoot.


  #2 Werken met In Person Sale

  In deze module vertel ik je alles over de werkwijze IPS oftewel 'In Person Sales'. Ik leg je uit waarom de persoonlijke verkoop van je foto's zo goed werkt en wat de voordelen zijn om te werken met IPS. Tot slot laat ik je in deze module zien hoe IPS eruit ziet in mijn workflow.

  #3 Marketing 

  Deze module van deze cursus staat in het teken van marketing en het vinden van je ideale klant. In deze module vertel ik je hoe ik aan mijn klanten kom, oftewel welke marketingstrategieën ik gebruik. Hoe zorg ik dat mijn droomklanten mijn business weten te vinden en hoe ze een boudoir shoot bij me boeken?

  #4 Workflow before the shoot

  In module 4 bespreken we de volledige workflow voorafgaand aan een shoot. Ik leer je wat je doet vanaf het moment dat een klant een aanvraag doet, hoe je een kennismakingsgesprek aanpakt, hoe de communicatie met de klant verloopt en welke programma's ik gebruik om alles netjes bij te houden. 

  #5 Time to Shoot

  Om jou een beeld te geven van hoe een boudoir shoot er aan toe gaat en je een kijkje te geven achter de schermen neem ik je mee naar 3 verschillende shoots. Maar voordat we de camera oppakken, vertel ik je eerst hoe je zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de shoot, hoe je een shoot opbouwt en geef ik tips over het werken met een model.

  #6 Workflow after the shoot

  In module 6 laat ik je zien wat ik allemaal doe als ik thuis kom na een shoot. Zo vertel ik je:

  - Hoe ik mijn foto's backup;

  - Hoe ik een selectie maak van de foto's;
  - Waarom ik in twee fases werk met het bewerken van mijn foto's;

  - Hoe ik een reveal sessie voorbereid (in de cursus vertel ik je uitgebreid wat een reveal sessie is). 

  #7 De reveal Party

  Misschien denk je nu "wat is een reveal party?" De reveal party/sessie is het moment dat de klant de foto's voor het eerst te zien krijgt en samen met de fotograaf de foto's gaat selecteren welke foto's ze graag wilt ontvangen. In deze module vertel ik je alles over het voorbereiden van een reveal sessie en hoe de sessie verder verloopt. 

  #8 Drukwerk en leveranciers

  Het kiezen van drukwerk en het bepalen van de prijzen die je gaat vragen is super lastig. De wereld van drukkers en drukwerk is enorm en er is onwijs veel mogelijk. In module acht laat ik je zien welk drukwerk ik aanbied en vertel ik welke drukkers & leveranciers mooi werk leveren. Daarnaast laat ik je zien hoe ik mijn prijzenlijst heb opgebouwd en hoe ik mijn prijzen bereken. 

  #9 Prijzen

  In deze module duiken we in een lastig onderdeel van ondernemerschap: prijsbepaling. Ik laat je stap voor stap zien hoe ik mijn prijzen bereken en hoe ik deze prijzen communiceer aan mijn klanten.

  #10 Live Edit + Smart albums

  In module 10 laat ik je zien hoe ik mijn foto's bewerk in Lightroom & Photoshop, nadat ik mijn preset toegepast heb. Ook laat ik je zien hoe je een album ontwerp kan maken met SmartAlbums. 

  #11 Afsluiting

  zwangerschaps-boudoir-cursus

  Dit heb je nodig voor de cursus boudoir fotografie

  Het is voor de cursus boudoir fotografie belangrijk dat je al weet hoe je je camera handmatig in kunt stellen en hoe je daarmee goed belichte foto's maakt. Ben je hier nog niet zo in thuis? Bestel dan ook onze online cursus Basisfotografie, zodat je met de basis goed op orde aan de cursus boudoir fotografie begint.


  Voor het fotograferen heb je natuurlijk een geschikte camera en lenzen nodig. Heb je die nog niet? In de cursus vertel ik je welke apparatuur ik gebruik. Voor de nabewerking heb je een computer met Lightroom nodig. Het is handig als je al kennis van Lightroom hebt, of die kennis anders opdoet in onze cursus Lightroom, omdat ik de basis in deze cursus niet opnieuw behandel.

  Online-cursus-intieme-portretten-fotografie
  Boudoir-Photography-Cursus
  €499,-

  Cursus Boudoir Fotografie

  Bestel de cursus boudoir fotografie met...

  • 10 modules over boudoir fotografie
  • Online community waar je al je vragen kan stellen

  De cursus wordt gegeven door mij, Marjon.

  De prijs is inclusief 21% BTW.

  Cursus-boudoir-fotografie-online

  Over mij

  Marjon is boudoir fotograaf en legt vrouwen op een sensuele en pure manier vast op printwaardige foto's.

  "Vrouwen vastleggen op een manier zoals ze nog nooit naar zichzelf hebben gekeken. Puur en sensueel, foto's waar ze trots op zijn. Het creëren van en tastbare herinnering als ware kunstwerken is mijn missie." 


  Ik heb mij een aantal jaar geleden gespecialiseerd in boudoir fotografie en fotografeer niks anders meer dan prachtige power vrouwen. Ik vele prachtige vrouwen voor mijn lens gehad en mij volledige werkwijze zo ingericht om vrouwen een geweldige beleving te geven. Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan heb ik gebundeld in deze online cursus.  
  Online-boudoir-cursus-inpersonsale
  Marjon is boudoir fotograaf en legt vrouwen op een sensuele en pure manier vast op printwaardige foto's.

  "Vrouwen vastleggen op een manier zoals ze nog nooit naar zichzelf hebben gekeken. Puur en sensueel, foto's waar ze trots op zijn. Het creëren van en tastbare herinnering als ware kunstwerken is mijn missie."

  Ik heb mij een aantal jaar geleden gespecialiseerd in boudoir fotografie en fotografeer niks anders meer dan prachtige power vrouwen. Ik vele prachtige vrouwen voor mijn lens gehad en mij volledige werkwijze zo ingericht om vrouwen een geweldige beleving te geven. Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan heb ik gebundeld in deze online cursus.