tipitent-klarenbeek

SPECIAL EDITION: Workshop Creatief Schrijven

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar bloggen

N E W: 28 augustus (middag & avond)

De inhoud van de workshop

Een blog schrijven is een geweldige manier om je foto’s en jezelf als fotograaf te laten zien. Een boeiend verhaal, een interessante tip of een persoonlijke anekdote zijn het waard om met lezers te delen. Maar hoe schrijf je een blog dat interessant genoeg is om te posten? Dat leer je tijdens de workshop Creatief Schrijven op de Sunfield live dag.


Jouw instapniveau:

Deze workshop is voor iedereen die nieuwsgierig is naar bloggen. Je hoeft geen schrijfervaring te hebben en ook niet te bruisen van de goede ideeën. En het is ook niet nodig dat je vroeger op school een 10 voor taal had.

De expert in Schrijven

Meet de workshopgever: Judith Winterkamp.


Judith is in de eerste plaats schrijver. Maar ze droomt ervan om ook met beelden verhalen te maken. Dus loopt ze steeds vaker met een camera rond en iets minder met pen en papier. De combinatie van beelden en tekst … daar wordt ze echt heel gelukkig van. 

sunfield-academy-workshop

Hoe ziet de workshop eruit?

Je leert technieken om jouw ideeën uit je hoofd op papier te krijgen. Je leert wat een blog een boeiende blog maakt. Hoe je schrijfblokkades te lijf gaat en hoe je plezier in het schrijven creëert. En we doen verschillende oefeningen creatief schrijven, eenvoudige oefeningen waarmee je jouw eigen creativiteit aanwakkert.


Natuurlijk word je niet meteen in het diepe gegooid; we bouwen het op. Door eenvoudige oefeningen schrijf je steeds makkelijker. Totdat je – echt, het is mogelijk – aan het eind van de workshop jouw eigen blog hebt geschreven. Of, in de steigers hebt staan. Hoe gaaf is dat!


De workshop is een combinatie van theorie en praktijk. Waarbij de theorie ongeveer 20 % is. Het is dus echt een workshop waarbij je met pen en papier aan de slag gaat. Schrijf je liever op je computer? Neem dan je laptop mee.

Ik heb onwijs genoten van de leerzame dag van Sunfield! De meiden hebben mij goed geholpen met de instellingen en geven goeie tips waarmee ik gelijk mee aan de slag kon! Ik voel me zelfverzekerder worden en ben super blij met alle hulp. Ik kom zeker terug!

Lonneke

Direct met de theorie aan de slag! 

leer-de-basis-van-je-camera

Na deze workshop weet jij...

  • technieken om jouw ideeën uit je hoofd op papier te krijgen
  • wat een blog een boeiende blog maakt
  • hoe je schrijfblokkades te lijf gaat
  • hoe je plezier in het schrijven creëert
  • hoe je jouw eigen creativiteit aanwakkert

Hi team Sunfield, de live dag gisteren was echt super gaaf. Ik heb er veel mogen leren en de sfeer was echt top! Dank jullie wel voor deze dag. Wie weet tot snel!

Laura de Vries

399,-

Workshop Creatief Schrijven

  • De workshop wordt verzorgd door Judith Winterkamp
  • Alle informatie over Creatief Schrijven
  • We werken in een kleine groep van max. 8 deelnemers
  • Oefenen in de praktijk met gerichte oefeningen 
  • Diner & borrel 

De inloop van de Sunfield Live dag start om 12:30 uur op onze locatie in Klarenbeek. We sluiten deze fantastische dag af met een knaller om 21:30 uur. 

Wat heb je nodig voor deze workshop?

De workshop is een combinatie van theorie en praktijk. Waarbij de theorie ongeveer 20% is. Het is dus echt een workshop waarbij je met pen en papier aan de slag gaat.


Schrijf je liever op je computer? Neem dan je laptop mee.