Sunfield Favorieten - Workflows

Bespaar tijd na jouw fotoshoot met deze handige apps voor een strakke workflow

sunfield-favoriete-cameras-

PhotoMechanic


Om je workflow te versnellen gebruiken we PhotoMechanic om alle foto's te importeren en direct een selectie te maken. Zo voorkom je dat je eindeloos op Lightroom moet wachten tot al je foto's geïmporteerd zijn. PhotoMechanic mag niet in jouw workflow ontbreken, want het gaat je enorm veel tijd besparen 


shootstack-online-fotogalerij
Bron: Shootstack

Shootstack

Het moment supreme is daar, je gaat je foto's delen met je klant. Hiermee wil je eigenlijk gelijk de wauw factor creëren. Wij zijn sinds kort groot fan van Shootstack, een Nederlands bedrijf waar je prachtige online fotogalerijen voor jouw klanten kan creëren. Je past de galerij simpel aan op je eigen huisstijl, inclusief logo en watermerk. Ideaal toch?!


Wij hebben een super leuke deal voor je! Meld je aan voor de gratis proefperiode en ontvang daarna de eerste 3 maanden voor €1,-. 
tips-voor-ondernemende-fotografen

Pixieset

In een klik deel jij via Pixieset alle foto's met jouw klanten in een overzichtelijke, online galerij, Met een speciale klanten-login krijgen je klanten toegang tot alle foto's en downloaden ze zelf alle beelden.

handige-tools-ondernemers

Notion

Met Notion hoef jij je nooit meer af te vragen waar jouw klant zich in het bestelproces bevindt. Houd gemakkelijk overzicht met een workflow in Notion waarin je al jouw klantgegevens kwijt kan, wat de afspraken zijn en de locatie van de shoot. Wij kunnen echt niet meer zonder!