Sunfield Favorites - Ondernemen

Alle tools die jouw verder helpen met jouw fotografie business

weekplanner-fotograaf

Sunfield Planner

Heb je altijd veel plannen, maar ben je snel het overzicht kwijt? Begin je week met een strakke planning met onze eigen Weekly Planner! Deze fijne planner helpt jou om structuur te creëren. Inclusief handige shootplanner! 

handige-tools-huisstijl-ontwerpen-canva

Canva

Wil je aan de slag met je huisstijl, brochure of social media posts? Dan is Canva the place to be! Hierin creëer je heel gemakkelijk mooie ontwerpen die je met je klanten kan delen, zonder een grafisch ontwerper in te huren. Kies uit een van de vele templates en get creative. 

instagram-inspiratie-voor-fotografen

Planoly

Je hebt prachtige foto's gemaakt tijdens een shoot maar wil ze nu met jouw klanten delen. Hoe zorg je er dan voor dat jouw Instagram feed er tussenuit springt? Met Planoly creëer je gemakkelijk een overzicht en plan je automatisch jouw berichten in. Dit scheelt niet alleen heel veel tijd, zo zorg je er ook voor dat jouw toekomstige klanten je weten te vinden! 
boekhouding-als-fotograaf-tips

Moneybird

Je boekhouding, wellicht niet je favoriete onderdeel van het ondernemerschap. Gelukkig zijn de dagen van excel voorbij. Mondaybird is een handig en laagdrempelig boekhoudprogramma waarmee je zo aan de slag kan. Verstuur je facturen in een klik, houd je uren bij en krijg overzicht van jouw cashflow, allemaal in een overzicht in Moneybird. 
juridische-documenten-die-iedere-fotograaf-wil-hebben

Fotograaf Voorwaarden

Als fotograaf wil jijen kunnen focussen op jouw grote passie: fotografie! Daarbij wil jij je niet druk hoeven maken om juridische zaken. Met Fotograaf Voorwaarden heb jij al jouw juridische documenten als fotograaf tip top in orde en kan je een masterclass volgen waardoor je ook daadwerkelijk snapt wat er staat. Een echte must have als professioneel fotograaf. 


Kies uit de verschillende pakketten:

  • Alles in één pakket
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Inbreuk pakket