Boudoir-fotofgrafie-cursus

NEW!
Sunfield Boudoir live dag 


Leer meer over boudoir fotografie tijdens deze toffe live dag 


Deze live dag zit vol. Schrijf je in voor de wachtlijst om op de hoogte te blijven van een nieuwe datum.

boudoirphotography-livedag

  Nieuw! Live dag Boudoir Fotografie 

  Deze exclusieve dag heb ik met zorg voor jullie samengesteld. Deze dag is bedoeld om je niet alleen de kunst van boudoir fotografie bij te brengen, maar ook om je te helpen slagen in de verkoop van je werk. We beginnen met een theoretische sessie, gevolgd door een praktische sessie waarbij je met meerdere modellen werkt. Uiteraard duiken we ook in Lightroom en geef ik je tips over het bewerken van je beelden. 


  De live dag op een unieke plek in Ermelo


  Tijdens de live dagen staat er ook een heerlijke lunch voor je klaar, zodat je vol energie kunt blijven en jezelf volledig kunt onderdompelen in de wereld van boudoir fotografie

cursus-online-fotografie-boudoir

Wat kan je verwachten

Theorie

 • We zullen de dag starten met een theorie sessie, waarin ik je meer vertel over uitrusting, licht, het werken met een model, composities etc.

Praktijk

 • Na de theorie sessie is het tijd om onze handen uit de mouwen te steken en praktisch aan de slag te gaan. Er zullen meerdere modellen aanwezig zijn om mee te werken, zodat je kan ervaren hoe het is om te werken met verschillende vrouwen. Voordat jezelf aan de slag gaat laat ik je stap voor stap zien hoe ik te werk ga met een model. Daarna is het jouw beurt om zelf aan de slag te gaan. Tijdens het shooten loop ik rond om vragen te beantwoorden en begeleiding te bieden waar nodig.

Bewerken in Lightroom

 • Wanneer we klaar zijn met de shoots duiken we in een stukje bewerking in Lightroom. Ik zal je laten zien hoe ik mijn beelden selecteer en bewerk in Lightroom. Ik geef je handige tips en tricks over hoe jij je beelden naar een hoger niveau kan brengen.

Follow-up | Online meet-up 

 • Omdat we begrijpen dat er zoveel te leren is en het onmogelijk is om alles in één dag te behandelen, hebben we een online follow-up gepland, twee weken na de live dag. Tijdens deze online meeting zal ik dieper ingaan op het verkopen van je werk door middel van In-Person Sales (IPS). Dit is een cruciale stap om het meeste uit je boudoir fotografie te halen, en ik zal je de nodige strategieën en technieken aanreiken om dit succesvol te kunnen doen.

Unieke locatie 

De live dag wordt gehouden in een fantastisch huis op Landgoed Ullerberg in Ermelo. Dit geweldige huis ligt in de bossen en is een inspirerende authentieke locatie met prachtig licht inval, perfect voor boudoir fotografie!
Boudoir-fotografie-live-dag
Boudoir-fotofgrafie-cursus
Ermelo-livedag-boudoir
boudoirfotografie-marjon-

Wie ben ik?

Helemaal te gek die boudoir live dag, maar wie geeft deze dag eigenlijk? Ik ben Marjon; boudoir fotograaf van Marjon van den Bos Fotografie, ondernemer, dieren vriend en een tikkeltje onhandig.

"Vrouwen vastleggen op een manier zoals ze nog nooit naar zichzelf hebben gekeken. Puur en sensueel, foto's waar ze trots op zijn. Het creëren van een tastbare herinnering als ware kunstwerken is mijn missie."

Ik heb mij een aantal jaar geleden gespecialiseerd in boudoir fotografie en fotografeer niks anders meer dan prachtige power vrouwen. Ik heb vele prachtige vrouwen voor mijn lens gehad en mijn volledige werkwijze zo ingericht om ze een geweldige belevenis te geven.

Naast mijn eigen onderneming werk ik ook bij Sunfield Academy, waar ik het fantastisch vind om mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan te delen met jou en andere fotografie liefhebbers 🙌

boudoirfotografie-cursus-live

Voor wie is deze dag?

Deze dag niet geschikt is voor fotografen die pas net beginnen. Het is belangrijk dat jij weet hoe je een camera handmatig kan instellen. De Sunfield Boudoir Live Dag is dé ideale dag voor gevorderde fotografen die hun vaardigheden willen aanscherpen, boudoir fotografie willen ontdekken of zich verder willen verdiepen in deze prachtige vorm van fotografie.
Online-cursus-intieme-portretten-fotografie

Praktische informatie

De cursus bestaat uit een live dag met theorie en praktijk, een online meet-up als follow-up op de live dag. Tijdens deze live dag doe je onder onze begeleiding live fotoshoots met door ons geregelde modellen.


Voor wie is de live dag?
Deze dag is niet geschikt is voor fotografen die pas net beginnen. Het is belangrijk dat jij weet hoe je een camera handmatig kan instellen. De Boudoir Live Dag is de ideale dag voor fotografen die hun vaardigheden willen aanscherpen, boudoir fotografie willen ontdekken of zich verder willen verdiepen in deze prachtige vorm van fotografie.


Benodigdheden

Een camera die je handmatig in kunt stellen met minimaal één lens. Het liefst een licht sterke lens. 


Locatie

Landgoed Ullerberg in Ermelo. Dit geweldige huis ligt in de bossen en is een inspirerende authentieke locatie met prachtig licht inval, perfect voor boudoir fotografie!  € 799,-

Boudoir live dag

Deze investering is inclusief

 • 1 live lesdag 
 • 2 uur meet-up via zoom
 • Uitgebreide lunch

De cursus wordt in zijn geheel gegeven door Marjon.


Het is mogelijk om in termijnen te betalen. 

Let op: er zijn slechts 10 plekjes beschikbaar en vol = vol

Boudoir-Photography-Cursus