live-dag-workshop-boudoir-fotografie

Sunfield Boudoir live dag 


Leer meer over boudoir fotografie tijdens deze toffe live dag. 


De live dag is vol

Wil je op de hoogte blijven van de volgende live dag Boudoir?

Meld je dan nu aan voor de wachtlijst en ontvang als eerste alle informatie.

boudoir-marjon

Deze dag is voor jou als:

✓ Je wilt leren hoe je kan werken met verschillende poses, zodat je tijdens het fotograferen niet vast loopt.

✓  Hoe je je klant kan aansturen en helpen tijdens de shoot.
✓ Je wilt leren hoe je een vrouw op haar allermooist op de foto zet.
✓ Je wilt leren hoe je verschillende lichttechnieken kunt gebruiken om een lijf nog beter tot zijn recht te laten komen.
✓ Hoe je je omzet verhoogt door meer upselling. 
✓ Je onder begeleiding wilt oefenen met shooten.

sunfield-academy-shoot-learn-twello

  Nieuwe editie! Live dag Boudoir Fotografie 

  Deze exclusieve dag heb ik met zorg voor jullie samengesteld. Deze dag is bedoeld om je niet alleen de kunst van boudoir fotografie bij te brengen, maar ook om je te helpen slagen in de verkoop van je werk. We beginnen met een theoretische sessie, gevolgd door een praktische sessie waarbij je met meerdere modellen werkt. 


  De live dag op een unieke plek in Twello:
  De live dag wordt gehouden in huis Duistervoorde in Twello. Huis Duistervoorde is een voormalig middeleeuws kasteel, landhuis en klooster in het Gelderse Twello.

  Live dag | woensdag 12 juni (9:00-16.00 uur)

  Deze live dag bevat een combinatie van theorie en praktijk. 

  Follow-up | Woensdag 26 juni  (19.00 - 21.00)

  Twee weken na de live dag is er een speciale online follow-up ingepland.


  Tijdens de live dagen staat er ook een heerlijke lunch voor je klaar, zodat je vol energie blijft en jezelf volledig kunt onderdompelen in de wereld van boudoir fotografie

boudoirfotograaf-workshop

Wat kan je verwachten

Theorie

 • We zullen de dag starten met een theorie sessie, waarin ik je meer vertel over uitrusting, licht, het begeleiden van je klant tijdens de boudoir sessie, composities etc. Ik leer je meer over poseren, zodat jij precies weet wat je moet doen tijdens een boudoir shoot.

Praktijk

 • Na de theorie sessie is het tijd om onze handen uit de mouwen te steken en praktisch aan de slag te gaan. Er zullen meerdere modellen aanwezig zijn om mee te werken, zodat je kan ervaren hoe het is om te werken met verschillende vrouwen. Voordat jezelf aan de slag gaat laat ik je stap voor stap zien hoe ik te werk ga met een model. Daarna is het jouw beurt om zelf aan de slag te gaan. Tijdens het shooten loop ik rond om vragen te beantwoorden en begeleiding te bieden waar nodig.

Selecteren & bewerken

 • Wanneer we klaar zijn met de shoots duiken we in een stukje bewerking in Lightroom. Ik zal je laten zien hoe ik mijn beelden selecteer en bewerk in Lightroom. Ik geef je handige tips en tricks over hoe jij je beelden naar een hoger niveau kan brengen.

Follow-up | Online meet-up 

 • Omdat we begrijpen dat er zoveel te leren is en het onmogelijk is om alles in één dag te behandelen, hebben we een online follow-up gepland, twee weken na de live dag. Tijdens deze online meeting bespreken we jouw foto's die je hebt gemaakt tijdens de live dag en zal ik dieper ingaan op het verkopen van je werk door middel van In-Person Sales (IPS). Dit is een cruciale stap om het meeste uit je boudoir fotografie te halen, en ik zal je de nodige strategieën en technieken aanreiken om dit succesvol te kunnen doen.

Unieke locatie 

De live dag wordt gehouden in huis Duistervoorde in Twello en deze locatie is echt waanzinnig! Huis Duistervoorde is een voormalig middeleeuws kasteel, landhuis en klooster in het Gelderse Twello. Een unieke locatie waarbij de oude authentieke elementen van het huis bewaard zijn gebleven en het lichtinval is waanzinnig! 
live-dag-workshop-boudoir-fotografie
live-dag-boudoir
live-dag-boudoir
Marjon-boudoir-livedag

Wie ben ik?

Helemaal te gek die boudoir live dag, maar wie geeft deze dag eigenlijk? Ik ben Marjon; boudoir fotograaf van Marjon van den Bos Fotografie, ondernemer, dieren vriend en een tikkeltje onhandig.

"Vrouwen vastleggen op een manier zoals ze nog nooit naar zichzelf hebben gekeken. Puur en sensueel, foto's waar ze trots op zijn. Het creëren van een tastbare herinnering als ware kunstwerken is mijn missie."

Ik heb mij een aantal jaar geleden gespecialiseerd in boudoir fotografie en fotografeer niks anders meer dan prachtige power vrouwen. Ik heb vele prachtige vrouwen voor mijn lens gehad en mijn volledige werkwijze zo ingericht om ze een geweldige belevenis te geven.

Naast mijn eigen onderneming werk ik ook bij Sunfield Academy, waar ik het fantastisch vind om mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan te delen met jou en andere fotografie liefhebbers 🙌

Online-cursus-intieme-portretten-fotografie

Voor wie is deze dag?

✓ Voor deze dag is het belangrijk dat jij weet hoe je een camera handmatig kan instellen (M-stand).

✓ Deze dag is perfect voor fotografen die geïnteresseerd zijn in het verkennen of verdiepen van hun kennis binnen boudoir fotografie
✓ Voor fotografen die hun kennis willen vergroten over diverse poses, licht en het aansturen van klanten tijdens een fotosessie.

workshop boudoir

Praktische informatie

De cursus bestaat uit een live dag met theorie en praktijk en een online meet-up als follow-up op de live dag.

Shooten met 3 verschillende vrouwen
We hebben voor deze dag drie prachtige vrouwen die je mag gaan fotograferen. In kleine groepjes wisselen we door, zodat je aan het einde van de dag alle drie de modellen hebt kunnen vastleggen.

Tijdens het fotograferen loop ik rond om je te helpen en je te begeleiden met het aansturen en poseren. Maar ook help ik je met het kiezen van het juiste licht, ruimte en instellingen voor het perfecte plaatje!

P.S. De beelden mogen natuurlijk gebruik worden voor je portfolio! 


Benodigdheden

Een camera die je handmatig in kunt stellen met minimaal één lens.
Het liefst een licht sterke lens (F1.4 t/m F2.8). 


Locatie

IT'S AMAZING! Check de beelden voor een sfeer impressie!

Huisduistervoorde

Boudoir live dag

 • 1 live lesdag 
 • 3 prachtige vrouwen om te fotograferen 
 • Unieke locatie 
 • 2 uur meet-up via zoom
 • Uitgebreide lunch

De cursus wordt in zijn geheel gegeven door Marjon. En wist je dat je de investering met 1 of 2 boudoir shoots kan terug verdienen? Hoe? Dat ga ik je leren! 

De live dag is vol

Wil je op de hoogte blijven van de volgende live dag Boudoir?

Meld je dan nu aan voor de wachtlijst en ontvang als eerste alle informatie.

cursus-live-boudoirfotografie