Workshop Couple Fotografiedoor Lilian Bardelmeijer

 

couple-shoot-livedag

Hoe pak je een couple shoot aan?

Tijdens deze workshop geef Lilian al haar ins & outs over hoe ik mijn modellen/klanten aanstuur om een zo relaxt mogelijke shoot te hebben. Geen awkward houdingen met ongemakkelijke glimlachen, maar echt een ervaring met elkaar.

Net als dat jouw modellen kaders nodig hebben, wil je dat zelf ook tijdens een shoot. Daarom neemt Lilian je mee in hoe je een fotoshoot het beste kan voorbereiden, hoe je tijdens je fotoshoot inspiratie opdoet voor nieuwe ingevingen en opdrachten zonder dat het geforceerd voelt, en hoe je een rijke afwisselende serie foto’s gaat opleveren, waarbij je weet dat je alles soorten beelden hebt.

couple-fotografie
liefde-fotograferen

In deze workshop leer je...

Hoe je een shoot kan voorbereiden

Hoe je spontane niet geposeerde foto’s maakt

Je klant een beleving geven

Modellen aansturen en op hun gemak stellen

Hoe je afwisseling in je beelden krijgt

Zelf storytelling toepassen tijdens een fotoshoot

Deze workshop is een combinatie van theorie en praktijk, waarbij je samen met Lilian een fotoshoot met een prachtig koppel gaat doen.
livedag-backpacker-lilian

Leer van storyteller 
Lilian Bardelmeijer

Lilian weet als fotograaf en grafisch ontwerper als geen ander hoe ze met beeld verhalen vertelt met prachtige fotoreeksen. Ze gebruikt storytelling voor het vastleggen van haar avontuurlijke reizen, maar ook voor het fotograferen van lovers en gezinnen. In deze workshop krijg je een kijkje in het creatieve hoofd van Lilian en leer je de technieken die haar helpen bij het fotograferen van verhalen.

workshop-stelletjes-fotograferen
couples-fotograferen-workshop