Workshop Storytelling in Fotografiedoor Lilian Bardelmeijer

 

storytelling-fotografie-live-workshop

Storytelling betekent 'een verhaal vertellen'. Bij storytelling fotografie vertel je een verhaal met een reeks foto's. Je ziet storytelling dagelijks voorbij komen als teasers van een film of serie bijvoorbeeld. Storytelling in de fotografie betekent niet dat je van het begin tot het eind van de fotoshoot zoveel mogelijk foto's maakt, maar dat je tijdens het fotograferen nadenkt over welke shots nodig zijn om het verhaal zonder woorden zo goed mogelijk over te brengen.

storytelling-fotografie
storytelling-fotograferen

De interessante theorie van storytelling

Voor afwisseling in je beelden zorgen

Een moodboard of storyboard maken

Deze workshop is een combinatie van theorie en praktijk, waarbij je samen met Lilian een fotoshoot met storytelling gaat doen.
livedag-backpacker-lilian

Leer van storyteller 
Lilian Bardelmeijer

Lilian weet als fotograaf en grafisch ontwerper als geen ander hoe ze met beeld verhalen vertelt met prachtige fotoreeksen. Ze gebruikt storytelling voor het vastleggen van haar avontuurlijke reizen, maar ook voor het fotograferen van lovers en gezinnen. In deze workshop krijg je een kijkje in het creatieve hoofd van Lilian en leer je de technieken die haar helpen bij het fotograferen van verhalen.

fotografie-verhalen-vertellen
fotografie-storytelling