Workshop Improve your cameraskills

door Simone Neeling


workshop-cameraskills

Je weet wat ISO-waarde, sluitertijd, diafragma en andere instellingen zijn, maar de foto's die je maakt worden nog niet zoals je graag zou willen. Misschien zijn ze ongepland onscherp en weet je niet waar het fout gegaan is. Of misschien vind je sommige lichtsituaties nog erg lastig. Deze workshop begint met een korte opfrisser van de instellingen en bevat veel momenten waarop je zelf gaat fotograferen. Wordt je foto niet zoals je hoopte? Dan kan Simone je direct uitleggen wat je anders kan doen om wél het gewenste resultaat te krijgen.

Tijdens deze workshop is er ook voldoende tijd om Simone vragen te stellen over dingen waar je steeds tegenaan loopt. Ook zal Simone handige tips voor lastige lichtsituaties en ideeën voor creatieve foto's delen.

simone-neeling-workshop-fotografie
simone-workshop

Krijg je een opfrisser van de instellingen van de camera zodat je ze écht begrijpt

Oefen je met het histogram handig inzetten in uitdagende lichtsituaties

Oefen je in praktijk en krijg je direct hulp als je foto niet wordt als gepland

Weet je hoe je het maximale uit je camera en lenzen haalt

Tussen snappen welke knoppen je camera heeft en daadwerkelijk je droomfoto's maken zit vaak een groot verschil. Simone to the rescue, want in deze workshop ga je je kennis opfrissen en direct in de praktijk toepassen. Wordt je foto niet zoals gehoopt? Dan vertelt Simone je direct wat je anders kan doen om wél de foto die je voor ogen had te maken. Zo ga je aan het eind van de workshop als een betere fotograaf naar huis!
simone-neeling-fotografieskills

Leer van fotograaf Simone Neeling

Simone fotografeert lovers, gezinnen, baby's en bruiloften en weet als camera-techniek-nerd alles over manueel en anal0og fotograferen. Ze volgde een technische fotografiecursus aan de Fotoacademie om alles over de werking van een camera te begrijpen. Experimenteren met nieuwe fotografietechnieken maakt haar heel gelukkig en deze kennis zet ze graag in om van jou een betere fotograaf te maken!

live-fotografie-workshop-simone
workshop-door-simone