Fotografie & more 

Online cursussen basisfotografie, Lightroom, prijsbepalen, SEO,
videografie, Photoshop en meer!


GRATIS met het STAP-budget!

Na het bestellen krijg je direct toegang tot...

fotografie-community-online

Online cursus Basisfotografie

In de online cursus Basisfotografie leert Eliene je in acht modules hoe je de instellingen van je camera handmatig kiest voor goede foto's. Je leert bijvoorbeeld welke instellingen je gebruikt bij verschillende lichtomstandigheden, hoe je foto's met een onscherpe achtergrond maakt en welke apparatuur je waarvoor nodig hebt. Na het volgen van de cursus snap je hoe je de juiste waarden voor ISO, sluitertijd en diafragma kiest voor scherpe, creatieve én goed belichte foto's. 


--> uitgebreide informatie over de online cursus Basisfotografie (let op: de losse cursus kan niet met STAP-budget gevolgd worden).

fotografie-masterclass

Online cursus Lightroom

In de acht modules van de online cursus Lightroom leert Eliene je foto's in je eigen stijl te bewerken. We leggen je uit hoe je je foto's handig organiseert in de software, welke workflows er zijn en hoe je je selectieproces kunt versnellen. Natuurlijk besteden we ook veel aandacht aan de bewerking zelf. Heb je een stijl gevonden waar je blij mee bent? Dan leren we je hoe je die gemakkelijk en snel in het vervolg op al je foto's toepast. Na het volgen van deze cursus weet je hoe je je foto's kunt bewerken tot het eindresultaat dat jij in gedachten had. 


--> uitgebreide informatie over de online cursus Lightroom (let op: de losse cursus kan niet met STAP-budget gevolgd worden).

sunfield-fotografie-en-more

 

 

Fotografie-opleiding-online

Online cursus Prijsbepalen

In de video's van de online cursus Prijsbepalen voor Fotografen leert Eliene je stap voor stap je prijzen te bepalen. In de video's en het bijgeleverde werkboek geven we praktische opdrachten, zodat jij na het volgen van deze cursus precies weet wat voor prijzen jij wilt rekenen voor je fotoshoots en eventuele andere producten. Bij de cursus krijg je onze masterclass Profit First, waarin we je leren hoe je ervoor zorgt dat je met deze nieuwe prijzen ook echt loon aan jezelf uit gaat betalen. 


--> uitgebreide informatie over de online cursus Prijsbepalen voor fotografen (let op: de losse cursus kan niet met STAP-budget gevolgd worden).

fotografiecommunity-sunfield

Online cursus SEO voor fotografen

In de online cursus SEO voor fotografen leert onze website-expert Paulien je hoe jouw website hoger in de zoekresultaten van Google komt. Waarom is dat zou belangrijk? Omdat mensen die een fotograaf zoeken zo eerder jouw website tegenkomen. Je leert wat SEO of zoekmachineoptimalisatie precies inhoudt. Met die kennis kun je je website zo inrichten, dat de kans dat je door potentiële klanten gevonden wordt groter is. Na het volgen van deze cursus kun je aan de slag met het optimaliseren van je website en het daarmee aantrekken van nieuwe klanten.

 

 

Fotografiemasterclasses

Online cursus Videografie

In de online cursus Videografie leert onze huisvideograaf Luc je professioneel filmen met je camera. Misschien weet je al hoe je goede foto's met je camera maakt, maar wil je nu ook de filmfunctie van je camera leren gebruiken. In toegankelijke foto's leer je alles over verschillende soorten camera’s, geluidsapparatuur, lampen en het belang ervan. Natuurlijk leer je al die apparatuur ook goed te gebruiken. Aan het eind van de cursus weet je hoe je met je camera op de manuele stand de mooiste videobeelden schiet. 

backpacker-cursussen

Online cursus Photoshop

In de zeven modules van de online cursus Photoshop leert onze Photoshop-expert Danique je (portret)foto's editen als een pro. Je leert wat destructief werken is, hoe je met lagen en maskers werkt en welke tools Photoshop allemaal heeft. Natuurlijk laten we je zien hoe je al die functies in de praktijk gebruikt, bijvoorbeeld om je model een zacht huidje te geven. Na het volgen van deze cursus weet je hoe je Photoshop inzet voor betere foto's.


--> uitgebreide informatie over de online cursus Photoshop (let op: de losse cursus kan niet met STAP-budget gevolgd worden).

 

 

fotografen-community

Al onze online masterclasses!

Je krijgt toegang tot onze inspirerende en leerzame masterclasses. We interviewen experts op alle vlakken van fotografie en maken video's bomvol praktische tips en inspirerende ideeën. Een paar voorbeelden:


 • Masterclass: Hoe kies je je camera? 
 • Masterclass: Portretfotografie 
 • Masterclass: Macrofotografie 
 • Masterclass: Moment Design (ontspannen mensen fotograferen) 
 • Masterclass: Storytelling 
 • Masterclass: Landschapsfotografie 
 • Masterclass: Food Photography 
 • Masterclass: Creatief Fotograferen 
 • Serie Great minds behind the light (4 afleveringen)

en vele anderen (ja, echt VEEL te bekijken dus - we noemen het niet voor niets onze Netflix voor fotografen)!

En dat allemaal gratis met het STAP-budget!

fotografie-community-nederland
fotografiecommunity-sunfield

Ik heb zoveel aan de workshops! Nu ben ik bezig met les 19 van de online cursus Lightroom. Ik dacht dat ik al veel wist, maar wat helpen jouw handigheidjes en tips mij enorm met het ontwikkelen van een eigen preset!

Backpacker Marleen
online-fotografiecommunity
sunfield-fotografiecommunity
fotografie-en-meer

Aan het einde van dit programma...

 • heb jij de basis van je camera onder de knie (ISO, diafragma en sluitertijd)
 • kan je werken met de tools in Lightroom Classic
 • weet jij hoe je je fotografie prijzen moet berekenen
 • weet jij hoe je je website SEO technisch in orde maakt
 • weet jij hoe je een professionele video maakt
 • edit jij je foto's met photoshop als een pro


ik-wil-meer-leren-over-fotografie

 

START BEFORE YOU READY 

community-voor-fotografen
999
GRATIS met het STAP-budget!

Fotografie & more

Dit is hét fotografiepakket waarmee jij jouw fotografie naar het volgende niveau brengt.


Inclusief:

 • Online Cursus Basisfotografie
 • Online Cursus Lightroom
 • Online Cursus Prijsbepalen
 • Online Cursus SEO voor fotografen
 • Online Cursus Videografie
 • Online Cursus Photoshop 
 • Onze online masterclasses (zie bovengenoemde lijstje)

Je kunt deze cursus prima naast je werk, studie en andere activiteiten volgen.


Dit programma rond je af met een digitale toets.